Meerveld Fotografie

Babyshoot

Babyshoot
Babyshoot
Babyshoot
Babyshoot
Babyshoot
Babyshoot
Babyshoot
Babyshoot
Babyshoot

Foto's van baby's spreken altijd tot de verbeelding. Prachtig om mooie herinneringen aan het begin van nieuw leven vast te leggen in beeld. Goede foto's maken van baby's vraagt een heel andere aanpak dan bijvoorbeeld het fotograferen van kinderen of volwassenen.

Meer dan anders zijn we afhankelijk van de stemming en uithoudingsvermogen van de baby. Voor de fotoshoot kom ik daarom bij jullie thuis. Dit om jullie kindje zoveel mogelijk in de meest vertrouwde omgeving te laten. Dit heeft als groot voordeel dan, terwijl ik de opstelling klaarzet, de baby rustig nog kan slapen.

Ik probeer te werken met zo min mogelijk apparatuur. Vaak is veel apparatuur onhandig in huiskamers en dit geeft ook een hoop -onnodige- overlast. Voor mij zit de uitdaging erin om met minimale middelen toch een professioneel resultaat neer te zetten.

Als alles gereed is, postioneren we jullie kleine en gaan we daadwerkelijk aan de slag. We fotograferen zolang de hij of zij het leuk vind. Zit het tegen? Is het niet gelukt om mooie, ontspannen foto's te maken? Geen probleem. Maken we gewoon een nieuwe afspraak.

Neem contact met me op om de mogelijkheden door te spreken.

Stuur een bericht